søndag den 26. september 2010

Kort med fyrfadslys



Telyskort
Det første kort er lavet med Graphic 45 Halloween papir, dottet karton og Alice i Eventyrland-stempler. Jeg har sat et stykke plastik i ruden, så man kan se lysene. Der kan jo være andet end lys i æsken.

Jeg har været så heldig at få mit indlæg på StampARTIC´s hjemmeside



Dette kort er til en 40 års jubilar, lavet med graphic 45 papir

lørdag den 25. september 2010

Min 50års fødselsdag

Så blev jeg 50 år - puh - det 5 tal.
Her er de første billeder fra min fødseldag, dem som jeg selv har taget, nu mangler jeg alle de billeder som Alex har taget af gæsterne. Så de kommer senere.
Kære Mette, tak for den fine "blomst", som du kaldte din fantastiske kage, mums hvor den smagte godt. TAK TAK, jeg blev meget rørtæ


Her er så min dejlige mand, som i dagens anledning bar kilt, han og Max var ude og sætte flag op på vejen foran Rødovre Dykkerklub, hvor vi havde lejet lokalerne. Hyggeligt og varmt. Alle snakkede og hyggede sig, spiste den gode mad - og den gode kage.



Her er så min fine borddækning, som ikke er strømlinet, bestik og service til 35 personer, var af forskellige slags. Det var det der gjorde det så hyggeligt at det ikke er så korrekt

Her er så en ny lille verdensborger på 5 dage, som deltog sovende det meste af tiden, han var fuld - af mælk.

Her er menukortet og barkortet, som jeg i en hurtig vending fik lavet lige inden vi tog af sted.
Vi fik dejlig kinesisk mad fra Den kinesiske mur. De bragte ud og satte alt op på varmeplader. Deres dejlige mad kan varmt anbefales.