onsdag den 11. juli 2007

Frederik, en orientaler


Dette er Frederik, som er 2 år og orientaler. Han er en "skilsmissekat". Jeg fik ham tilbudt via en god ven. Frederik har nu boet hos os i lidt over en måned. Han er en meget sød og kælen kat. Han snakker meget, gerne meget højlydt. Specielt hvis han lige synes han er blevet overset. Han er meget nysgerrig og følger efter een hele tiden. Kravler gerne ind i klædeskabet - om morgenen - ligger og klapre med døren, for nu er han sulten. "Terroriserer" lidt de to andre katte, men samtidig kan de alle også ligge tæt op af hinanden. Bernhard knurrer lidt når han synes Frederik er for fræk.


Layoutet har Frederiks opdrætter fået.

3 kommentarer:

Gitte sagde ...

Tillykke med din nye blog - skal nok føje linket til min, når jeg får tid.
Et fint LO af din orientaler. Ja, det er meget specielle katte. Hvis bogen stadig findes, skulle du ta' at læse "Katte i huset" af Doreen Towey ....det er om livet i en lille engelsk by, hvor det the-drikkende ældre ægtepar har et par siamesere i huset. Jeg tissede næsten i bukserne af grin - så sjov var den. Historien er autentisk.

Majer sagde ...

Jeg vil da også lige sige tillykke med din nye blog. Glæde mig til at følge med i dine kreative sider.

Åh sådan en Orientaler er bare så fin.. fin i forhold til mine skovkatte , der jo bare er monster store i forhold til :-)

Flot LO med Frederik, hvor du virkelig har gjort det orientalskt. Jeg er ogsåigang med et katte LO, men når ikke at blive færdig i aften. Så det bliver lagt på min blog, når jeg har tid.

lam sagde ...

Tillykke med din nye blog. Lækkert layout du har lavet med din kat, Det orientalske look er gennemført.