lørdag den 25. september 2010

Min 50års fødselsdag

Så blev jeg 50 år - puh - det 5 tal.
Her er de første billeder fra min fødseldag, dem som jeg selv har taget, nu mangler jeg alle de billeder som Alex har taget af gæsterne. Så de kommer senere.
Kære Mette, tak for den fine "blomst", som du kaldte din fantastiske kage, mums hvor den smagte godt. TAK TAK, jeg blev meget rørtæ


Her er så min dejlige mand, som i dagens anledning bar kilt, han og Max var ude og sætte flag op på vejen foran Rødovre Dykkerklub, hvor vi havde lejet lokalerne. Hyggeligt og varmt. Alle snakkede og hyggede sig, spiste den gode mad - og den gode kage.Her er så min fine borddækning, som ikke er strømlinet, bestik og service til 35 personer, var af forskellige slags. Det var det der gjorde det så hyggeligt at det ikke er så korrekt

Her er så en ny lille verdensborger på 5 dage, som deltog sovende det meste af tiden, han var fuld - af mælk.

Her er menukortet og barkortet, som jeg i en hurtig vending fik lavet lige inden vi tog af sted.
Vi fik dejlig kinesisk mad fra Den kinesiske mur. De bragte ud og satte alt op på varmeplader. Deres dejlige mad kan varmt anbefales.

3 kommentarer:

Else sagde ...

Hej Monica

Tillykke med de 50 år... ja det første 5'tal gør lidt ondt til at starte med, så blir det bare som alle de andre tal hen ad vejen.

Det ser rigtig hyggeligt og lækkert ud, og sikke et skønt navn på kinamaden, "Den kinesiske mur" - så kan det kun være superlækkert.

Glæder mig til at høre om festen når vi ses "lige om lidt".

Stort knus fra Else

Pia sagde ...

stort tillykke med den runde dag, sikke flot kage,lækker farve og smukt pyntet.
knus pia

Dot Scrap sagde ...

Hej søde Monica.
Endnu engang hjertelig tillykke med fødselsdagen. Hvor er det bare en fantastisk flot kage, og jeg synes præcist som dig, at det faktisk er hyggeligt, hvis ikke alt bestikket, glas mm. er helt ens.
Det er så dejligt, at du havde en god dag.
Glæder mig til vi ses.
Dorte